Publicerad den Lämna en kommentar

Kan jag få en mastopexi utan implantat?

Bröstlyft utan implantatDetta är en fråga som jag hör ganska ofta från patienter som är intresserade av mastopexi, ett ingrepp som vanligen kallas bröstlyft. Det enkla svaret är ja, du kan absolut få en mastopexi utan bröstimplantat. Faktum är att ett bröstlyft är utformat för att avlägsna överflödig hud, höja och/eller omplacera bröstvårtan-areolkomplexet och omforma den inhemska bröstvävnaden på ett sätt som liknar ett litet implantat hos dem som inte vill ha implantat. På min mottagning utför jag även ”volymbevarande” bröstlyft, vilket innebär att jag bevarar maximal bröstvolym och fokuserar på att omplacera brösten på bröstväggen. Så många traditionella bröstlyftsmetoder skulle leda till ett tillplattat utseende, vilket gör brösten mindre med ingen eller mycket liten form. Den mediala pedikelteknik som jag använder bidrar till att undvika detta resultat för ett optimalt resultat.

Det är dock viktigt att vara medveten om att för patienter som är intresserade av att avsevärt öka storleken på sina bröst utöver att få dem lyft, kommer jag ofta att rekommendera en augmentation-mastopexi. Även känd som ett bröstlyft med implantat kan detta ingrepp eliminera överflödig brösthud och bröstvävnad för att minska hängande bröst samtidigt som det hjälper till att uppnå en fylligare form, förbättrad fasthet och ökad bröstvolym för kvalificerade patienter.

Enligt slutändan kan ett bröstlyft med eller utan implantat skapa exceptionella, naturligt verkande resultat för rätt personer, och det mest fördelaktiga alternativet för dina estetiska bekymmer och önskemål kan bestämmas under en konsultation med en certifierad plastikkirurg.

– James F. Boynton, MD, FACS

  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *